top of page

ONE2ONE MAIL

NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK GIVER MULIGHED FOR

AT BLIVE MASSIVT MARKEDSFØRT OVERFOR VORES 20.000 NYHEDSBREV MODTAGERE

KOM DIREKTE I MAILBOKSEN HOS 20.000 SMÅBØRNSFORÆLDRE

  • MAILEN INDEHOLDER UDELUKKENDE JERES BUDSKAB, SOM F.EKS. KAN INDEHOLDE ET BUDSKAB MED EN RABATKODE, EN NYHED ELLER LIGNENDE.

  • UDSENDELSESDATOEN ER VALGFRI (DOG IKKE OM TORSDAGEN, DA NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK'S EGET NYHEDSBREV UDSENDES HER)

  • MAILEN BLIVER SAT OP I NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK'S DESIGN PROFIL

​​

  • ALT I ALT ER DER TALE OM EN MEGET EFFEKTIV MÅDE AT KOMME I KONTAKT MED VORES MÅLGRUPPE, SOM INDEHOLDER BÅDE GRAVIDE OG SMÅBØRNS MØDRE

PRIS: 3.500 KR.

OM NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK


HELEN LYNG HANSEN ER DANMARKS MEST POPULÆRE OG KENDTE SUNDHEDSPLEJERSKE. HUN ER BÅDE UDDANNET SYGE- OG SUNDHEDSPLEJERSKE, OG HAR I MANGE ÅR ARBEJDET MED BØRN I DET DANSKE SUNDHEDSVÆSEN.

 

HELEN STÅR BAG NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK DER MED OVER 100.000 UNIKKE BRUGERE OM MÅNEDEN, ER DANMARKS MEST POPULÆRE HJEMMESIDER FOR GRAVIDE OG SMÅBØRNSFORÆLDRE.

 

NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK INDEHOLDER FØRST OG FREMMEST EN BREVKASSE, HVOR SUNDHEDSPLEJERSKE OG FORFATTER HELEN LYNG HANSEN BESVARER BREVE FRA FORÆLDRE OM BØRN OG SUNDHED. BREVKASSEN INDEHOLDER OVER 24.000 BREVE, SOM ALLE ER BESVARET MED PERSONLIG INDLEVELSE OG FAGLIG KOMPETENCE AF HELEN LYNG HANSEN.

 

DET ER NETOP DEN PERSONLIGE INDLEVELSE OG FAGLIGE KOMPETENCE, SOM HAR GJORT NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK TIL EN FORETRUKKEN KILDE TIL INFORMATION OM BØRN OG SUNDHED FOR MANGE GRAVIDE OG SMÅBØRNSFORÆLDRE.

bottom of page