top of page

TOPBANNER

NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK GIVER MULIGHED FOR

AT BLIVE MASSIVT MARKEDSFØRT OVERFOR 100.000 SMÅBØRNSFORÆLDRE PÅ VORES TOPBANNER PLACERING

  

  • BANNERET LIGGER I ROTATION I TOPPEN AF NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK

  • MAN KAN LIGGE OP TIL 3 FORSKELLIGE BANNERE I SIN PULJE, SÅ MAN KAN HAVE FLERE BUDSKABER KØRENDE SAMTIDIGT

  • BANNERET KAN LØBENDE BLIVE UDSKIFTET UDEN EKSTRA BEREGNING

  • BANNERET BLIVER VIST OVER 100.000 GANGE OM MÅNEDEN, FOR MAKSIMAL SYNLIGHED

​​

  • DET ER MULIGT AT FORDELE VISNINGERNE PÅ FLERE FORSKELLIGE BANNERPLADSER PÅ SAMME TID. UDOVER TOPBANNERPLACERINGEN (930X180 PIXELS), HAR VI EN BANNERPLADS I VENSTRE SIDE (160X600 PIXELS), SOM FØLGER MED NÅR MAN SCROLLER NED AF SIDEN. DESUDEN HAR VI ET ARTIKEL BANNER (300X250 PIXELS), SOM LIGGER PLACERET I MIDTEN AF ALLE SPØRGSMÅL OG SVAR.

BANNERKAMPAGNE I 3 MDR.:
 7.500 KR.

TOPBANNER

930x180

OM NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK


HELEN LYNG HANSEN ER DANMARKS MEST POPULÆRE OG KENDTE SUNDHEDSPLEJERSKE. HUN ER BÅDE UDDANNET SYGE- OG SUNDHEDSPLEJERSKE, OG HAR I MANGE ÅR ARBEJDET MED BØRN I DET DANSKE SUNDHEDSVÆSEN.

 

HELEN STÅR BAG NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK DER MED OVER 150.000 UNIKKE BRUGERE OM MÅNEDEN, ER DANMARKS MEST POPULÆRE HJEMMESIDER FOR GRAVIDE OG SMÅBØRNSFORÆLDRE.

 

NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK INDEHOLDER FØRST OG FREMMEST EN BREVKASSE, HVOR SUNDHEDSPLEJERSKE OG FORFATTER HELEN LYNG HANSEN BESVARER BREVE FRA FORÆLDRE OM BØRN OG SUNDHED. BREVKASSEN INDEHOLDER OVER 24.000 BREVE, SOM ALLE ER BESVARET MED PERSONLIG INDLEVELSE OG FAGLIG KOMPETENCE AF HELEN LYNG HANSEN.

 

DET ER NETOP DEN PERSONLIGE INDLEVELSE OG FAGLIGE KOMPETENCE, SOM HAR GJORT NETSUNDHEDSPLEJERSKE.DK TIL EN FORETRUKKEN KILDE TIL INFORMATION OM BØRN OG SUNDHED FOR MANGE GRAVIDE OG SMÅBØRNSFORÆLDRE.

bottom of page